O imagine dureroasă: Mama se uită neputincioasă la copilul său, mort într-un cumplit accident

Un tânăr de 23 de ani a murit, miercuri seara, într-un accident rutier produs pe centura Iaşului, în localitatea Uricani. Băiatul era singur în maşină când a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de zidul de beton de pe marginea drumului.

În urma impactului, bucăţi din autoturism au fost împrăştiate pe şosea, iar imaginile filmate la locul tragediei arată că acul kilometrajului s-a oprit la 120 km/h. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD.

La scurt timp, la locul accidentului au sosit părinţii băiatului. Mama lui Tudor a avut nevoie de intervenția echipei medicale, scrie BZI, femeia fiind stabilizată de către echipajul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

„Nu era mașina lui, o mai împrumuta câteodată de la socrul meu. Mi-a spus că iese cu niște prieteni apoi se duce acasă, locuia într-o garsonieră”, a declarat tatăl tânărului.

Momentul în care mama îşi vede fiul decedat

„O imagine dureroasă: susținută de medicii SMURD, mama se uită neputincioasă la copilul său, mort în accidentul de la Uricani. Este vorba despre mama tânărului de 23 de ani, care și-a pierdut viața in accidentul de miercuri seară, de pe șoseaua de centură a Iașului.

Tânărul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni informaticieni din Iași, se afla la volanul unui Ford. Mașina ar fi scăpat de sub control și s-a izbit violent de un parapet. Băiatul a murit în scurt timp, în ambulanța SMURD.

La scurt timp, la locul accidentului au sosit într-un suflet, părinții băiatului. Mama tânărului a suferit un șoc din care greu își va reveni, el fiind unicul copil al parintilor”, a transmis pe Facebook Asociația pentru Protecția Rutieră „World Street”.

Tudor lucra ca Software Engineer la Bitdefender, potrivit informațiilor de pe profilul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here