Cine sunt cei doi tineri morţi de Ziua Îndrăgostiţilor. Dragoş şi Laura au sfârşit striviţi în BMW-ul cumpărat de numai o zi

O plimbare cu maşina s-a terminat dramatic pentru Dragoş şi Laura, doi tineri care şi-au găsit sfârşitul sub roţii trenului. Aflat la volanul unui BMW cumpărat cu o zi în urmă, tânărul de 23 de ani nu a văzut trenul venind cu viteză și nu s-a oprit la trecerea cu cale ferată. Maşina a fost lovită în plin de locomotiva trenului. Cei doi tineri au murit pe loc.

Ziua Îndrăgostiților a venit cu o tragedie în familiile a doi tineri. Ieșiți la o plimbare în doi, Dragoș de 23 de ani și Laura în vârstă de 25 de ani au murit pe loc după ce mașina lor a fost izbită de un tren în comuna Vlădeni din Iași.

Accidentul s-a produs la Vlădeni-Iași, nu foarte departe de municipiul Iași. Trenul circula de la Iași spre Dorohoi, pe o porțiune de rulare cu viteză ridicată.

De vină este tânărul care se afla la volan. Se pare că el nu a văzut trenul venind cu viteză și nu a oprit la trecerea de la nivel cu calea ferată. În urma impactului extrem de violent, mașina a fost târâtă 100 de metri pe șine, iar cei doi nu au avut nicio șansă.

La fața locului au intervenit zeci de salvatori, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victime.

Dragoş şi Laura au avut o moarte cumplită. Unul dintre tampoanele trenului i-a zdrobit capul băiatului. De asemenea, poliţiştii au identificat greu fata din dreapta, deoarece aceasta nu avea documente la ea, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În timp ce pompierii încercau să scoată victimele din autoturism, telefonul tânărului suna continuu, cel mai probabil la celălalt capăt al firului aflându-se rude sau prieteni.

Cei doi tineri erau colegi de serviciu, lucrând la aceeaşi firmă.

Mașina în care şi-a găsit sfârşitul Dragoş fusese cumpărată în urmă cu două zile din județul Suceava. Tânăra este din Bârlad, iar băiatul din Neamț.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here