Trei șoferi din Olt, dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan. Alcoolemie URIAȘĂ

Mai mulți șoferi din Olt s-au ales, zilele trecute, cu dosare penale după ce au fost depistațu băuți la volan.

Este vorba de un bărbat de 52 de ani, din comuna Dobrosloveni, care fost depistat pe Drumul Naţional 65, pe raza localităţii Dobrosloveni, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Totodată, acum două zile, un bărbat de 37 de ani, din comuna Curtişoara, a fost depistat pe raza municipiului Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în cazul acesta s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Și nu în ultimul rând, ieri, un tânăr de 19 ani, din comuna Ştefan cel Mare, s-a ales și el cu dosar penal după a fost depistat pe raza oraşului Corabia, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here