Accident rutier în Craiova. O tânără de 20 de ani a fost rănită în urma coliziunii dintre două mașini

Un accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Înfrățirii, municipiul Craiova. O tânără de 20 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Potrivit IPJ Dolj, în cursul nopții trecute, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Înfrățirii, din Craiova.

La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care ar fi condus un autoturism pe strada Înfrățirii, iar la intersecția cu Împăratul Traian, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Craiova.

În urma accidentului, o tânăra de 20 de ani, din Craiova, pasageră în cel de-al doilea autoturism a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă.

Având in vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa și continuă cercetările in vederea clarificării împrejurărilor in care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here