Accidente grave în Argeș. Au fost anunțate două victime. O femeie, încarcerată/ FOTO

Traficul este blocat, vineri dimineața, pe DN 73C, în județul Argeș. Pe pe șoseas-a format polei. În zona localităților Albestii de Argeș și Cepari s-au produs două accidente rutiere.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulația a fost oprită temporar pe DN 73C, pe tronsonul kilometric 2 – 18, între localitățile Schitu Golești și Slănic, județul Argeș, unde s-a semnalat depunere de polei pe carosabil.

Măsura restricționării traficului a fost luată pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru a permite acțiunea utilajelor de distribuire a materialului antiderapant.

Primul accident rutier a fost anunțat puțin după ora 07.00 și s-a produs în Albeștii de Argeș. Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat în șanț.

Potrivit ISU Argeș, au fost anunțate două victime. O femeie a rămas blocată în mașină, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Femeia a fost extrasă și predată  echipajului SAJ.

Un al doilea eveniment rutier a avut în localitatea Cepari, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. În acest caz, nicio persoană nu a fost rănită.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here