Șofer român ucis la Londra în propria mașină. Tânărul urma să se căsătorească

Un șofer român din Bihor a fost omorât în propria mașină, la Londra, de către un client Bolt. Românul în vârstă de 37 de ani urma să se căsătorească anul acesta.

Poliția londoneză îl vânează pe ucigașul românului Gabriel Bringye, care a fost găsit înjunghiat în mașina sa, în fața școlii din Tottenham, declanșând astfel a cincisprezecea anchetă de omor de la începutul acestui an, scrie Daily Mail.

Românul a fost cel mai probabil ucis de ultimul său client, preluat prin aplicația Bolt, care a fugit fără a lua însă nimic, ceea ce îi face pe polițiști să creadă că a fost un atac țintit.

Gabriel trăia de 13 ani în Marea Britanie, lucra ca taximetrist în Londra din 2015 și urma să se căsătorească la sfârșitul acestui an cu logodnica sa, Mara.

”A fost cea mai drăguță și blândă ființă umană”

„Planurile de nuntă au fost suspendate din cauza Covid, dar Gabriel spera că el și Mara se vor putea căsători anul acesta. Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai drăguță și blândă ființă umană pe care ai fi putut să o întâlnești. Nu ar face rău unei muște. Suntem cu toții șocați. Nu știm dacă s-a certat cu un pasager și a fost înjunghiat din cauza asta. Nu-mi vine să cred de ce ar vrea cineva să-l rănească”, a declarat un prieten de-al lui Gabriel.

Este al cincisprezecelea caz de omor înregistrat la Londra de la începutul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here