Accident pe cât de GRAV, pe atât de SPECTACULOS, la Cîrlogani. Trei tineri au ajuns la Urgențe/ FOTO

Un accident pe cât de grav, pe atât de spectaculos a avut loc sâmbătă seară în localitatea Cîrlogani, doi tineri dintre cei patru care se aflau într-un autoturism ajungând la spital.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

La locul evenimentului au acționat și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru tineri.

„La sosirea echipajelor, șoferul, în vârstă de 18 ani, din localitatea Crețeni, județul Vâlcea, a fost găsit încarcerat, conștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Concomitent cu misiunea pentru extragerea victimei, echipajele medicale au asistat toate victimele accidentului.

„Șoferul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la membrul inferior drept și membrul superior drept, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina”, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, semicomștient, politraumatizat prin accident rutier, a fost și transportat la Urgențe.

Tot la UPU Slatina a fost transportată și o femeie, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, cu traumatism cranio-facial și traumatisme la membrele inferioare.

Cea de-a patra victimă, o minoră în vârstă de 16 ani, a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here