Olt: Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la accidentul în urma căruia trei tineri, de 18 și 19 ani, au ajuns la spital

Noi imagini de la accidentul în urma căruia trei tineri, de 18 și 19 ani, au ajuns la spital, au apărut.

Accidentul, în care a fost implicat un singur autoturism, s-a soldat cu patru victime, printre care și o minoră de 16 ani.

Șoferul, de 18 ani, care a rămas încarcerat, un alt tânăr, de 19 ani, și o tânără de 18 ani au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Minora de 16 ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

La locul evenimentului au acționat și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru tineri.

„La sosirea echipajelor, șoferul, în vârstă de 18 ani, din localitatea Crețeni, județul Vâlcea, a fost găsit încarcerat, conștient.

Concomitent cu misiunea pentru extragerea victimei, echipajele medicale au asistat toate victimele accidentului.

Șoferul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la membrul inferior drept și membrul superior drept, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Slatina.

Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, semicomștient, politraumatizat prin accident rutier a fost transportat la UPU Slatina.

Tot la UPU Slatina a fost transportată și o femeie, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, cu traumatism cranio-facial și traumatisme la membrele inferioare.

Cea de-a patra victimă, o minoră, în vârstă de 16 ani, a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here