O petrecere de majorat întreţinută de Florin Salam şi o partidă ilegală de poker, întrerupte de poliţişti. S-au dat amenzi de zeci de mii de lei

O petrecere de majorat a fiului unui membru al clanului Văncică, la care participa şi manelistul Florin Salam, a fost oprită de poliţişti seara trecută în Bucureşti. De asemenea, oamenii legii au oprit o partidă ilegală de poker în Sectorul 6. Oamenii legii au dat amenzi de zeci de mii de lei și au deschis dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Mai multe persoane care participau sâmbătă seara la un eveniment privat în incinta unui restaurat din sectorul 4, fără a respecta măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 9.500 lei, informează Poliţia Capitalei. Printre participanții la petrecere s-a aflat și manelistul Florin Salam.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti ai Secţiei 16 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din sectorul 4, ar putea fi organizat un eveniment privat. La momentul sosirii la faţa locului, poliţiştii nu au constatat direct desfăşurarea unei petreceri private, însă au legitimat un număr de 15 persoane care nu respectau prevederile Legii nr. 55/2020, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 9.500 lei”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Administratorul restaurantului a fost condus la sediul Secţiei 16 Poliţie pentru audieri.

Acțiunea Poliției vine la câteva zile după ce oamenii legii au mai oprit o petrecere ilegală în sectorul 5 la care participau Adrian Minune şi Tzanca Uraganul.

Tot seara trecută, poliţiştii au oprit o partidă ilegală de poker într-o locaţie din Sectorul 6 al Capitalei. 15 persoane participau la întâlnire, iar printre ei a fost indentificată şi o persoană care ar fi trebuit să stea în carantină la domiciliu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„În noaptea de 20/21.02.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, exploatând cu operativitate o informaţie, au depistat într-o locuinţă din sectorul 6 un număr de 15 persoane care jucau jocuri de noroc neautorizate, respectiv poker. În urma verificărilor persoanelor prezente, s-a stabilit că între participanţi se află şi un bărbat ce figura carantinat la domiciliu, acesta nerespectând măsura”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cele 15 persoane au fost amendate conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire, valoarea sancţiunilor contravenţionale ridicându-se la 71.250 lei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here