Polițiștii au făcut PRĂPĂD: Dosare penale, permise reținute și amenzi URIAȘE-bilanțul pentru acest sfârșit de săptămână

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acţionat, în acest sfârșit de săptămână, pe raza judeţului  pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea faptelor antisociale, depistând multe nereguli și aplicând amnezi celor prinși că încalcă legea.

Acţiunea a vizat, în special, depistarea celor care conduc vehicule sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, depistarea conducătorilor auto care încalcă normele legislaţiei rutiere şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 1087 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 259.275 de lei.

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 81 de permise de conducere, dintre acestea 21 fiind pentru consum de alcool, 33 pentru depăşirea limitei legale de viteză  şi 27 pentru alte abateri, fiind retrase şi 10 certificate de înmatriculare”, se artă într-un comunicat al Poliției Olt.

De asemenea, au fost constatate nouă infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, șase fiind pentru consum de alcool şi trei pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here