FOTO: Scandal ca-n codru între două femei. De la haine întinse la uscat au ajuns la vopsele albe. Firul poveștii

Jandarmii din Tulcea au fost sesizaţi de către o femeie, luni seara, cu privire la un conflict între vecine.

Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au identificat o femeie în vârstă de 76 de ani, care a cerut sprijinul forţelor de ordine,  pe motiv că vecina sa i-a distrus uşa de acces în locuinţă, folosind o vopsea de culoare albă, în urma unui conflict. Femeia le-a spus jandarmilor faptul că vecina sa, care locuieşte deasupra apartamentului său, îşi întinde frecvent hainele la uscat și ajung în dreptul geamului său, creându-i neplăceri. Ea le-a mai declarat jandarmilor că a tras de hainele care îi ajungeau în dreptul geamului, pentru ca vecina sa să ia măsuri.

Imediat după acţiunea sa, femeia a observat uşa de acces în locuinţă cu urme de vopsea de culoare albă, ea precizând că de vină ar fi chiar vecina sa.

Jandarmii au luat legătura şi cu femeia reclamată, în vârstă de 40 de ani, care a declarat că în momentul în care a vrut să-şi strângă hainele a observat că acestea au urme de vopsea de culoare albă, precizând că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă şi tot ea a vopsit şi hainele pentru a o învinovăţi, aceasta reproşându-i deseori diferite aspecte.

Jandarmii au întocmit pe numele femeii reclamate actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi de asemenea au adus la cunoştinţa persoanelor în cauză termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here