Un bărbat a murit în timp ce pregătea o petrecere în care urma să anunțe genul copilului său. Cum s-a întâmplat

Un bărbat din New York, care urma să devină tată, a murit în urma unei explozii a dispozitivului pe care îl construia pentru petrecerea în care urma să anunțe sexul copilului său, conform BBC.

Tragedia s-a produs duminica trecută, când Christopher Pekny, în vârstă 28 de ani, lucra împreună cu fratele său la un dispozitiv „cu un fel de țeavă”, care ar fi trebuit să le arate invitaților dacă odrasla sa, care urma să se nască în curând, va fi fată sau băiat.

Conform poliției din orașul Liberty, care nu a oferit alte detalii cu privire la dispozitiv, Christopher Pekny a murit pe loc, iar fratele acestuia, Michael, în 27 de ani, a suferit mai multe răni și a fost transportat la spital.

Michael Pekny a declarat presei americane că acest nefericit eveniment a fost „cel mai ciudat dintre accidentele ciudate pe care mi le pot imagina”. Bărbatul a precizat că nu își poate da seama din ce cauză s-a produs explozia care a dus la moartea fratelui său.

În Statele Unite ale Americii, petrecerile de dezvăluire a genului unui copil sunt foarte populare, iar multe dintre ele au dus la producerea unor tragedii.

În urmă cu câteva săptămâni, un bărbat din Michigan a murit după ce a fost lovit de proiectilul unui „mic tun improvizat”, conform unui raport al poliției.

În 2017 și în 2020, două petreceri de acest fel au dus la izbucnirea unor incendii mari de vegetație în Arizona, respectiv California.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here