Un tânăr de 20 de ani, mort după un accident CUMPLIT. Mașina, răsturnată într-o comună din Olt/ VIDEO

Un tânăr de numai 20 de ani a fost găsit decedat, în această dimineață, fiind victima unui cumplit accident rutier produs pe raza comunei Sopârlița, în apropierea căii ferate.

Polițiștii rutieri din Balș au găsit mașina în afara părții carosabile, la aproximativ un metru de calea ferată. În mașină se afla trupul neînsuflețit al tânărului care ar fi condus autoturismul respectiv, acesta fiind singur în mașină.

„La fața locului s-au deplasat și echipaje de la Garda Osica de Sus, Detașamentul Caracal și Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

La sosirea echipajelor, șoferul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit decedat, prins sub autoturism. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost extras cu accesoriile specifice pentru de descarcerare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt,  Alexandra Dicu, trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here