Marius Iancu, din Parlament: Luptăm cu o coaliție care distruge viitorul României

Au început dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat pentru anul 2021 în comisiile reunite pentru Buget, Finanțe și Bănci, iar parlamentarii PNL, USR și UDMR au votat, în unanimitate, împotriva măririi alocațiilor de stat pentru copii, dar și majorării salariilor cadrelor didactice.

Anunțul vine de la deputatul PSD de Olt Marius Iancu, care susține că opoziția din Parlament luptă cu o „coaliție care distruge viitorul României”.

„Au început dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat pentru anul 2021, în comisiile reunite pentru Buget, Finanțe și Bănci. O primă concluzie? Luptăm cu o coaliție care distruge viitorul României.

Parlamentarii PNL USR și UDMR au votat, în unanimitate, împotriva măririi alocațiilor copiilor (600 lei pentru copiii până la 2 ani, 300 lei pentru cei între 3 si 18 ani și 600 de lei pentru copiii cu handicap), au votat împotriva acordării unui stimulent de natalitate – acordarea unui tichet valoric de 2000 lei la nașterea fiecărui copil, și s-au opus majorării salariilor cadrelor didactice.

Ce le pot spune acești parlamentari părinților și bunicilor? De ce să nu investim în copii, în viitorul acestei țări? Copiii sunt prioritatea noastră, nu?”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here