Acțiune fulger într-o zonă Olt: Polițiștii nu au iertat nimic. TREI certificate retrase, DOUĂ dosare penale și 53 de amenzi, în doar șapte ore

Polițiștii rutieri au aplicat, ieri, în doar șapte ore, peste 50 de sancțiuni contravenționale, în urma abaterilor de la normele privind circulația pe drumurile publice. Acțiunea fulger s-a desfășurat pe raza orașului Balș și în comunele limitrofe.

În acest sens, polițiștii au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și pentru depistarea celor care încalcă legislația privind circulația pe drumurile publice.

„În cele 7 ore în care s-a acționat, au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20. 840 de lei. Dintre acestea, 45 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor  OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, iar 6 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

În urma activităților desfășurate, polițiștii rutieri au retras trei certificate de înmatriculare, două pentru defecțiuni tehnice și unul pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here