MITA de la Înmatriculări Olt: Funcționară condamnată la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare

Angajata Serviciului Înmatriculări Olt, trimisă în judecată, în 2018, pentru luare de mită și trafic de influență, a fost condamnată de Tribunalul Olt la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare.

Dorina Constantin a fost condamnată, recent, la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru luare de mită și la 1 an si 6 luni închisoare pentru trafic de influență. Pedepsele au fost contopite, instanța aplicând pedeapsa principală de 2 ani și 4 luni, căreia i-a fost adăugat un spor de o treime din cea de-a doua pedeapsă, inculpata urmând să execute 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Olt, pe 17 februarie 2017, la sediul instituției au fost înregistrate două denunțuri formulate de doi cetățeni și un agent de poliție din cadrul IPJ Olt, în care se arăta că angajata Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt a primit suma de 300 de lei în vederea înmatriculării a două autoturisme, fără a respecta programarea creată pe baza bonurilor de ordine.

Pentru că numai unul dintre autoturisme a fost înmatriculat, angajata SPCRPCIV a returnat jumătate din bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here