Femeie bruscată şi ameninţată cu arma de mascaţii care au încurcat adresele: „Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuşte câinele”

Încă o gafă monumentală a Politiei Române. Mascatii de la Trupele Speciale au descins la o adresa greşită din Clinceni, judetul Ilfov. Acolo, o femeie care tocmai ce îşi pierduse soţul din cauza coronavirusului şi fiica acestea au fost bruscate şi ameninţate cu arma. Mai mult, mascaţii le-au spus celor două femei că le vor împuşca şi câinele.

O femeie care tocmai ce îşi pierduse soţul din cauza coronavirusului şi fiica acesteia s-au trezit la cinci dimineaţa cu mascaţii la uşă.

„Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată (…) Mi-au pus armă în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta.

Nu sunt capabili să găsească adresele. Vreau să-i dau în judecată pentru ce mi-au făcut. Le fac reclamație. Vreau doar să-și ceară scuze public, să nu se mai întâmple așa ceva în țară asta și să fie trași la răspundere. Am brațele tumefiate, pline de echimoze”, a declarat femeia, potrivit Ziare.com.

Fiica minoră a femeii a povestit ce s-a întâmplat pe o reţea de socializare.

„Mascații ne-au bruscat, ne-au amenințat cu armele lor, au vrut să ne împuște câinele care ne păzește (și pe noi: „va împușcăm și pe dumneavoastră dacă nu luați câinele”). Mascații ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniștiți către adresa corectă, certându-ne aspru că e vină noastră deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă. Probabil așa au fost de vină și sărmanii ostatici de la Onești. La fel și biata Alexandra de la Caracal și mulți, mulți alții.

Mă gândesc de ce sunt familiile altora și familia mea de vină pentru faptul că mascații și Poliția Română sunt plătiți la greu din banii publici, dar nu sunt capabili să descindă la adresa corectă pentru a-și îndeplini misiunile. Eu și mama mea ne dorim că întreagă țară să afle cum instituțiile statului nu își asumă nici o greșeală, dar comit erori extrem de grave și abuzuri inimaginabile zilnic, provocând victime. Menționez că personalul de la 112 s-a comportat nedemn, ei sunt mereu grăbiți și tot ce reclamăm se pare că e din vină noastră, iar pe ei ii cam deranjăm”, a scris fiica femeii într-un comentariu pe Facebook.

Se pare că descinderea mascaţilor trebuia să aibă loc la vecini. Surse din interiorul IGPR au admis, neoficial, existența unei intervenții greșite la o adresa din Clinceni, care a avut loc miercuri, 3 martie.

„Trebuia să pună în aplicare un mandat de percheziție la adresa cu nr 26A. Însă au descins la nr. 26. Era poartă închisă și au sărit gardul. A ieșit o femeie și le-a spus că nu este acea adresa, iar oamenii au ieșit. Nu au rupt poartă și nu au provocat alte distrugeri. Femeia a sunat la 112 și a spus că este nemulțumită de această întâmplare. Nu a fost solicitată ambulanță și nu a fost anunțat vreun atac de panică. Polițiștii trebuiau să mergă la casă din spate”, au precizat, pentru Ziare.com, surse din poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here