Doi fotbaliști români, dați afară după ce au venit la antrenament sub influența băuturilor alcoolice

Sportul Şimleu Silvaniei a obținut un succes important în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga a 3-a, 2-1 pe teren propriu, cu Progresul Şomcuta Mare. Victoria a fost sărbătorită intens de doi dintre jucătorii grupării din Sălaj.

Sâmbătă, trupa de sub Măgură s-a impus în fața celor de la Progresul Şomcuta Mare și a urcat până pe poziția a șasea în Seria 10 din Liga 3. Succesul a produs o bucurie de nedescris în tabăra celor de la Șimleu Silvaniei și se pare că Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan, doi fotbaliști importanți ai echipei, au sărbătorit peste măsură.

Ciaca și Crișan s-au prezentat sub influența băuturilor alcoolice la antrenamentul de duminică dimineață și i-au provocat o criză de nervi antrenorului George Zima. Acesta a luat imediat legătura cu conducerea echipei și cei doi jucători au fost dați afară.

Cei doi au comis acte de indisciplină foarte grave, care sunt incompatibile cu sportul de performanţă. Am întocmit referatele pentru rezilierea contractelor, iar cei doi nu mai fac parte din echipă. I-am spus și preşedintelui, dacă este să aleg între ei şi retrogradare, aş alege retrogradarea.

Am foarte mulţi copii în vestiar şi am anumite principii. Nu îmi bat joc de cariera mea şi de munca mea“, a declarat George Zima, antrenorul lui Sportul Șimleu Silvaniei, potrivit cotidianului local sportulsalajean.ro.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here