Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari din Olt caută un copil dispărut. Se cere ajutorul populației/ FOTO

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari din Olt caută la această oră un copil dispărut care ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. Este vorba de un minor în vârstă de 15 de ani, din comuna Bârza. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

În această seară, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Bârza, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Din primele verificări se pare că minorul LINCĂ NICUȘOR LAURENȚIU ar fi plecat voluntar de la domiciliu din comuna Bârza în dimineața zilei de 7 aprilie a.c., fără a-și anunța părinții.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștilor și voluntarilor din Bârza li s-au alăturat mai mulți jandarmi și pompieri, aproximativ 50 de persoane încercând să îl găsească pe băiat.

Minorul are 1,5 metri înălțime, o greutate de aproximativ 45 kg, păr închis la culoare, tuns scurt și ten măsliniu.

Copilul a plecat de acasă și nu s-a mai întors

La data plecării de la domiciliu acesta purta o pereche de pantaloni cu imprimeu camuflaj și geacă verde cu glugă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să
apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de
poliţie, este apelul pe care polițiștii îl fac populației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here