Femeie găsită decedată într-un apartament din Constanța. Pompierii au intervenit pentru deblocarea ușii

O femeie de 50 de ani din orașul Cernavodă, județul Constanța, a fost găsită decedată joi dimineață, în apartamentul ei. 

Prin apel la 112, pompierii au fost chemați să intervină pentru deblocarea accesului în locuință.

Potrivit ISU Constanța, în această dimineață, în jurul orei 09:00, prin apel unic pe 112, pompierii au fost solicitati să intervină pentru deblocarea unei uși în Cernavodă.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Cernavodă cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanță SAJ.

Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată.

UPDATE: În acest moment este în desfășurare o anchetă în care polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, investighează cazul cu privire la sesizarea conform căreia o femeie ar fi fost găsită decedată în locuința sa din orașul Cernavodă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here