O profesoară din Medgidia, găsită moartă în casă. Femeia era pe jumătate dezbrăcată, cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură

Decoperire șocantă, joi dimineața, într-un apartament din Cernavodă. O profesoară din Medgidia a fost găsită moartă, cel mai probabil fiind vorba de o crimă.

Alarma la 112 a fost dată de sora femeii, în jurul orei 9.00. Polițiștii sosiți la fața locului au avut nevoie de intervenția pompierilor de la Detașamentul Cernavodă pentru a debloca ușa, care era încuiată din exterior, iar yala blocată cu o cheie ruptă.

În casă, oamenii legii au avut parte de o imagine înfiorătoare. Femeia de 52 de ani era pe jumătate dezbrăcată, cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură. Legiștii au strâns din casă mai multe probe, iar polițiștii audiază deja în aceste momente mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat al poliției, ancheta este în curs de desfășurare. „La data de 08.04.2021, IPJ Constanța a fost sesizat, prin SNUAU 112, de către o femeie despre faptul că sora sa, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită decedată în locuință, fiind parțial dezbrăcată, având mâinile legate la spate și un căluș în gură. Ușa apartamentului în care a fost găsită femeia a fost deschisă de către lucrători ISU, aceasta fiind încuiată din exterior, iar yala acesteia fiind blocată cu o cheie ruptă”.

Și cei de la ISU au dat un comunicat despre operațiunea la care au luat parte. „În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fata locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanta SAJ. Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here