Tânăr din Arad, sub control judiciar după ce a încercat să mituiască un polițist din Olt. Cât îi oferea și pentru ce

Un tânăr din Arad se află sub control judiciar după ce a încercat să ofere mită unui polițist din Olt.

Concret, ieri, șoferul a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Grădinari, cu viteza de 109 km/h, iar pentru a nu-i fi reținut permisul, acesta a încercat să ofere o sumă de bani polițistului care l-a oprit, care ulterior l-a denunțat pe șoferul în cauză.

„Ca urmare a denunțului unui agent de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au identificat un conducător auto asupra căruia au fost dispuse măsuri de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Arad, a condus un autoturism pe raza localității Grădinari, cu viteza de 109 km/h.

Pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere și a nu fi sancționat pentru lipsa dovezii înlocuitoare certificatului de înmatriculare, conducătorul auto a oferit polițistului care completa procesul-verbal de sancționare, suma de 100 de euro”, trasnmite Poliția Olt.

Față de conducătorul auto, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here