Un cioban de 52 de ani, din Olt, a dispărut fără urmă. Mai mulți polițiști, jandarmi și pompieri îl caută/ FOTO

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt caută un bărbat, în vârstă de 52 de ani, care ar fi plecat de la o stână din comuna Rusănești și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizaţi, joi dimineață, de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Rusănești, cu privire la faptul că TREPĂDUȘ VIOREL, îngrijitor la o stână din comuna Rusănești, ar fi plecat de la locul unde își desfășura activitatea și nu a mai fost văzut.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Corabia și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. A fost solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Matei Basarab» Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Bărbatul dispărut prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, poartă mustață, păr grizonant.

Se presupune că acesta purta o geacă neagră din piele, pantaloni de trening, cizme de cauciuc și fes negru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să
apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here