Curg amenzile în Olt. Alți zeci de oameni din județ, amendați pentru că nu purtau mască

O nouă serie de amenzi pentru oltenii care nu poartă mască.

Forțele de ordine au luat cu asalt, în ultimele 24 de ore, zonele aglomerate pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus

Astfel, au fost verificate zonele aglomerate, baruri, terase, restaurante dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

„La activităţile de verificare desfășurate au participat peste 180 de forţe de ordine, fiind verificate 83 de societăți comerciale, precum şi 50 mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1.700 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 71 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, în valoarea totală de 6.500 de lei, dintre acestea 58 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 5.500 de lei și 13 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, în valoare de 1.000 de lei”, potrivit IPJ Olt.

Potrivit oamneilor legii, este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here