Deputatul de Olt Marius Iancu: Iohannis și găștile PNL și USR fac circ în pandemie

PNL și USR, cele două partide care au pierdut alegerile, dar au vrut să conducă România, decontează, după numai patru luni de guvernare, propriile greșeli – proasta gestionare a pandemiei, a campaniei de vaccinare, numirea în funcții publice a unor persoane fără studii și experiență, aroganța și tupeul fără margini pe care le-au afisat în toate aparițiile publice.

Declarația de mai sus îi aparține deputatului PSD de Olt Marius Iancu, care repune pe tapet ideea partidului său, aceea de a fi organizate alegeri anticipate.

„Demiterea lui Vlad Voiculescu, perfect justificată, dar făcută cu intarziere a fost începutul circului politic pe care useriștii și fanii lor îl așteptau pentru că la asta se pricep cel mai bine.

Și noi, la fel ca toți românii, privim cu groază aceste răfuieli și reglări de conturi politice ale acestor iresponsabili care nu realizează situația gravă în care se află România – criză sanitară, criză economică, criză socială și acum criză politică.

Acesta este Guvernul lui Klaus Iohannis, este ceea ce vrut el pentru România!

Propunerea de premier a PSD, în persoana lui Alexandru Rafila, un expert în domeniul medical care ar fi putut gestiona această pandemie, nu a fost pe placul lui Iohannis.

El l-a vrut pe Cîțu premier și pe Voiculescu, ministru al Sănătății.

Ce a urmat, știm cu toții, așa că este datoria președintelui să rezolve această criză și să oprească circul userist!

PSD nu va susține niciun guvern format din acești indivizi iresponsabili!

Dacă nu se pot întelege, să ne întoarcem cu toții la popor, să organizăm alegeri anticipate și românii să hotărască ceea ce vor.

Vorba poporului, “cine seamănă vânt, culege furtună”, în cazul de față, CINE FACE CIRC, DE CIRC MOARE!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here