Acasă Național Dezvăluirea m...

Dezvăluirea momentului în politică! S-a aflat cine i-ar putea lua locul lui Florin Cîţu. E surpriză totală

Este dezvăluirea momentului pe scena politică. În plin scandal legat de demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate s-a aflat cine i-ar putea lui locul premierului Florin Cîţu. Radu Tudor de la Antena 3 vine cu un nume absolut surprinzător. Este vorba despre Nicolae Ciucă, cel care a mai fost interimar după demisia lui Ludovic Orban de la finalul anului trecut.

Scena politică din România este zguduită de scandalul imens dintre PNL şi USR-PLUS. Deranjaţi de demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate cei de la Alianţă ameninţă cu ruperea coaliţiei dacă Florin Cîţu nu va fi îndepărtat din fruntea Guvernului.

Nume surpriză pentru înlocuirea lui Florin Cîţu

În plin scandal politic, Radu Tudor de la Antena 3 vine cu un nume absolut surprizător pentru Palatul Victoria. Jurnalistul avansează numele lui Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale. Acesta a mai fost premier interimar după alegerile din 2020, atunci când şi-a dat demisia Ludovic Orban.

Dacă Alianța USR PLUS ramane ferm împotriva lui Florin Cîţu, revine Orban prim ministru? Sau mai degraba fostul premier interimar Nicolae Ionel Ciucă?”, se întreabă gazetarul Radu Tudor pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Ciucă este ministru al Apărării Naționale în cadrul Guvernului României. El a mai fost premier în perioada 7 decembrie 2020 – 23 decembrie 2020.

Scandal imens între PNL şi USR-PLUS

Scandalul din cadrul coaliției de guvernare duce la diverse scenarii posibile dincolo de un înlocuitor pentru postul de ministru al Sănătății, protagonistul Vlad Voiculescu.

USR-PLUS a anunțat că-și retrage sprijinul pentru premierul Florin Cîțu, după ce liderii formațiunii și-au exprimat dezacordul pentru modul în care a fost exclus Voiculescu din Guvern.

Se disccută în spațiul public chiar și de o rocadă între Florin Cîțu și Ludovic Orban pentru funcția de premier. Aceasta pare însă o variantă greu de luat în calcul. Orban este şeful Camerei Deputaţilor, iar o revenire la Palatul Victoria ar însemna o resetare totală şi negocieri mult mai ample pe principalele poziţii de conducere din România.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here