Peste 100 de sanțiuni, în doar 24 de ore, în județul Dolj, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Un număr de 94 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție și 9 sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea, au aplicat polițiștii și jandarmii din Dolj, în doar 24 de ore, în cadrul unor acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

În cadrul acţiunilor, polițiștii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate in ultimele 24 de ore, au fost verificate aproximativ 130 de societăți comerciale, 900 de locaţii de interes și peste 240 de mijloace de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 108 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 de lei, din care 94 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție şi 9 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiei privind deplasarea.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here