Acasă Național Dan Negru l-a...

Dan Negru l-a lăsat fără cuvinte! Un artist de legendă, în lacrimi. Ce l-a întrebat vedeta de la Antena 1

Dan Negru l-a avut ca invitat pe Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai apreciați compozitori și naiși din România, în cadrul emisiunii sale ”Legendele”. Una din întrebările cunoscutului om de televiziune l-a copleșit pe Gheorghe Zamfir, care s-a lăsat sufocat de lacrimi.

Dan Negru l-a invitat pe Gheorghe Zamfir în cadrul emisiunii sale, ”Legendele”. În cadrul acesteia, omul de televiziune l-a întrebat pe compozitor despre lucrul din copilărie de care îi este cel mai dor.

Răspunsul a fost unul inedit, naistul spunând că-i este dor de capre. El nu și-a putut stăpâni lacrimile și și-a cerut scuze că a devenit emoționat. Pe lângă dorul de capre, el a mai spus că îi este dor și de prostiile pe care le făcea în copilărie, când mergea la furt de pepeni sau de cireșe.

”De capre… Iertați-mă, m-a luat emoția pentru că le-am iubit ca pe sufletul meu. Ele au fost viața mea și le ador. Când văd o capră, sunt în stare să mă duc să o pup, să o îmbrățișez. De capre și de prostioarele pe care le făceam cu fratele meu la furat de pepeni, de cireșe, prin grădinile vecinilor.”, dezvăluie naisul Gheorghe Zamfir.

Emisiunea prezentată de Dan Negru este un proiect special lansat de Antena Play alături de omul de televiziune. În cadrul emisiunii sunt aduși români de seamă care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le face publice pentru prima oară.

“Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legendele” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”. Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul „Legende”, repară o nedreptate.”, spune Dan Negru.

În cadrul primei ediții a emisiuni a fost invitat Ilie Năstase. El a vorbit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Ion Țiriac și despre cum l-a cunoscut pe actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Emisiunea va mai scoate la iveală poveștile de viață ale lui Florin Piersic, Marius Țeicu sau Dumitru Prunariu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here