Împușcături soldate cu opt morți la un depozit în SUA. Poliția: atacatorul s-ar fi sinucis

Mai multe persoane și-au pierdut viața în SUA, după ce au fost împușcate joi seară într-un depozit al companiei de curierat FedEx din oraşul Indianapolis, statul Indiana, a anunţat vineri poliţia, transmit AFP şi Reuters, preluate de Agerpres. Poliția crede că atacatorul s-a sinucis, scrie CNN.

Opt persoane au murit în urma împușcăturilor care au avut loc la depozitul FedEx, a anunțat poliția din Indiannapolis, potrivit CNN.

„Avem mai multe persoane prezentând răni similare celor produse de arme de foc”, a spus purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Genae Cook. Mai multe victime au fost transportate la diferite spitale din zonă.

Nu se ştie deocamdată câte persoane au fost rănite şi în ce stare se află. De asemenea, poliția consideră că atacatorul s-a sinucis și afirmă că nu mai există nicio amenințare pentru comunitate.

Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc la o facilitate a FedEx situată în apropiere de aeroportul internaţional din Indianapolis.

Un purtător de cuvânt al FedEx a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile care investighează incidentul.

Autorităţile nu consideră că mai există un pericol activ pentru comunitate, a mai indicat poliţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here