Încălcarea măsurilor de protecție individuală a fost din nou sancționată de polițiștii din Olt. 136 de amenzi în 24 de ore

Polițiștii din Olt au continuat și în ultimele 24 de ore să verifice dacă populația respectă măsurile impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind sprijiniți de jandarmi, polițiști locali și pompieri. Și de data aceasta oamenii legii au fost nevoiți să aplice sancțiuni, peste 130 de oameni fiind sancționați pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Echipele de control au verificat zonele aglomerate, baruri, terase, restaurante dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

La activităţile de verificare desfășurate au participat peste 200 de forţe de ordine, fiind verificate 102 societăți comerciale, precum şi 78 mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1.700 de persoane.

Și de data aceasta oamenii legii au fost nevoiți să aplice sancțiuni, peste 130 de oameni fiind sancționați pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, în valoarea totală de 17.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Oamenii legii le reamintesc tuturor cetăţenilor că trebuie să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here