Acasă Național Horoscop luni...

Horoscop luni, 19 aprilie. O zodie începe săptămâna cu stângul: Vezi defecte şi necazuri peste tot

Horoscop luni, 19 aprilie. O zodie începe săptămâna cu stângul: Vezi defecte şi necazuri peste tot.
Află ce ți-au pregătit astrele conform horoscopului de azi. Se anunță un început de săptămână complicat pentru mai mulți nativi.

BERBEC Astăzi ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că graba şi agresivitatea caracteristice zodiei te-au obosit prea mult. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de luni, gen „trec eu pe la tine, săptămâna asta”. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

TAUR Un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi acum ştii acest lucru! Eşti motivat în ceea ce faci. Brusc, nativii din Taur realizează că nu au cu ce să se îmbrace pentru primăvară, de Florii și Sf Paști. Această influenţă pamântesca asupra unei zodii de pământ poate să însemne ceva! Nu da şi nu lua bani cu imprumut – timpul acesta incert este belea curata pentru speculaţii financiare cinstite.

GEMENI Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca, obligatorie în distopia sanitară! Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă.

RAC Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase, care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, afară se face cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în niciun caz.

LEU Vanitatea proprie de rege al junglei este satisfăcută astăzi. Ai numai de câştigat, dar nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Atenţie cu cine vorbeşti şi mai ales despre cine vorbeşti! Zi de cumpărături de completare după consumul din weekend şi poate chiar de ceva nou, foarte important pentru tine! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Mai bine cască îndelung şi pisiceşte-te – vei găsi imediat pe cineva care să te ia în braţe!

FECIOARĂ Eşti într-o formă fizică bună şi poţi obţine şi confortul spiritual dacă reuşeşti să închei o alianţă sau măcar un armistiţiu cu cei, după caz, din familie, colegii, prietenii, anturajul. Se aproprie nişte termene, poate Floriile și Sf Paști. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. Mare monotonie în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraâncărcat, sau tocmai de aceea. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căuta să te distrezi.

BALANŢĂ Fii mai precis, concentrează-te ca să nu uiţi termene şi date importante care privesc problemele personale. Mai multă prudenţă cu cei care, de fapt, doresc doar să se folosescă de tine. Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Este un timp de reîncărcare a bateriilor, in care confortul şi un mod de viaţă mai liniştit, mai calm, îti face bine şi te face să priveşti viitorul cu speranţă.

SCORPION Astăzi, nu te grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. Nu o să te creadă nimeni, eşti doar ridicol. Zâmbeşte, gândeşte şi oferă soluţii la probleme, nu explicaţii la eşecuri! Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Ultimile ore ale perioadei, ale zilei de luni, sunt favorabile evenimentelor sociale, pe net, sau pentru legarea unor relaţii umane.

SĂGETĂTOR Efortul din ultimul timp şi oboseala cumulată plus astenia de primăvară se fac simţite la sfârşitul zilei de lucru. Seara trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor, sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din centaurii cei cu arc şi muuulte săgeţi: în scenariul pe care-l construiești lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri și bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu.

CAPRICORN Te simţi chiar bine, plăcut, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei, sau al anturajului – trebuie să te descurci singur. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostiinte sau chiar prieteni. Sanatatea este mediocra pentru nativii din prima parte a zodiei si bună pentru restul. Banii sunt cam puţini astăzi, poate unde se şi scumpesc toate, dar mereu mâine este o nouă zi!

VĂRSĂTOR Astăzi mănânci dragoste pe pâine! Ai o mare nevoie de tandreţe, de aprobare şi răsfăţ, iar această presiune sentimentală trebuie neapărat să găsescă înţelegerea partenerului sau partenerei tale. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii. Este o perioadă favorabilă celor care caută iubirea, osmoza dragostei, topirea în emoţional. Perioada iti este favorabilă, in general. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

PEŞTI Ai tendinţa (păguboasă) să vezi defecte şi necazuri peste tot! Problema este la tine, viaţa este aşa cum o vezi, nici mai bună, nici mai rea. Calmează-te şi pune-ţi ochelarii de voie bună! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Destinul are grijă de tine, nu de îngrijora pentru ziua de mâine, ziua de mâine ştie ce să facă!

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here