Încă două vieți luate de COVID-19 în Olt. Bilanțul deceselor a ajuns la 333

Încă două persoane din Olt au murit pe patul de spital după ce au fost infectate cu noul coronavirus. Numărul total al celor care și-au pierdut viața după ce au contractat SARS-CoV-2 a ajuns la 333 în județ.

Cel mai recent deces a avut loc ieri, la Spitalul Municipal Caracal, unde inima unei femei de 78 de ani a încetat să mai bată după patru zile de la internare.

Ea a fost internată în 15 aprilie, în aceeași zi fiind confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia suferea și de hipertensiune arterială, dar și de obezitate. Medicii au consemnat, drept cauze ale morții „stop cardiac, insuficiență respiratorie protezată mecanic, bronhopneumonie, infecție Covid-19”.

Cu o zi înainte a murit, la Spiatlul Slatina, un bărbat de 76 de ani. În 13 aprilie el a solicitat, prin Serviciul 112, un test pentru determinarea infectiei COVID-19. A fost testat cu rezultat pozitiv. În 18 aprilie s-a internat în spital, zi în care a și decedat. Bărbatul suferea de insuficiență cardiacă congestivă și fibrilație atrială.

Medicii spun că pacientul a făcut stop cardiorespirator. La cauze s-au mai consemnat insuficiența respiratorie acută, bronhopneumonia și infecția COVID-19.

Numărul total al celor care și-au pierdut viața după ce au contractat SARS-CoV-2 a ajuns la 333 în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here