Un polițist de 37 de ani, găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Tecuci – Galați

Un polițist din Tecuci a fost descoperit decedat la volanul mașinii personale. Incidentul s-a produs marți pe o stradă din oraș. Bărbatul de 37 de ani era în timpul liber și a fost văzut de o trecătoare care a sunat la 112.

Din primele informații, decesul are cauze medicale. Echipajul de la Serviciul de Ambulanțăsosit la fața locului a constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator.

Au fost făcute manevre de resuscitare și apoi bărbatul a fost dus la spitalul din Tecuci unde medicii au declarat decesul.

„O femeia a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber. Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență”, a declarat Mihai Polinschi de la Serviciul de Ambulanță Galați.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here