Vlad Voiculescu ar putea reveni la Ministerul Sănătăţii după ce a fost demis

Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, ar putea fi nominalizată de URS PLUS pentru postul de ministru al Sănătăţii după ce premierul Flori Cîţu l-a demis pe Vlad Voiculescu. De asemenea, surse din cadrul USR PLUS au declarat că există mari şanse ca fostul ministru Vlad Voiculescu să revină la MS pe altă funcţie decât cea deţinută anterior.

Vlad Voiculescu ar putea reveni la Ministerul Sănătăţii după ce a fost demis de premierul Florin Cîţu. Potrivit unor surse din cadrul Alianţei USR PLUS, medicul Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, va fi propunerea pentru funcţia de ministru în locul rămas vacant după remanierea lui Vlad Voiculescu.

De asemenea, Vlad Voiculescu ar putea reveni la Ministerul Sănătăţii. Potrivit unor surse din cadrul Alianţei citate de news.ro, Vlad Voiculescu ar putea fi numit consilier onorific în MS.

Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc din nou în această după-amiază pentru a soluţiona blocajul apărut după revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii. Negocierile de luni au eşuat.

După întâlnirea de luni, premierul Florin Cîţu a subliniat că portofoliul de la ministerul Săntăţii rămâne la USR PLUS.

„Discutăm, toate partidele şi-au pus proiectele pe masă, prin discuţii am rezolvat şi până acum. Partidele şi-au spus opinia. E nevoie ca România să fie guvernată, cea mai bună soluţie pentru România e această coaliţie. Portofoliul este al USR PLUS. Sper să se rezolve cât mai repede. Ministerul Sănătăţii e în vârful luptei cu pandemia, iar această problemă trebuie rezolvată cât mai repede. Am zis că îi voi evolua pe miniştrii în funcţie de ceea ce fac”, a declarat Florin Cîţu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here