DSP Olt, acțiune de control la Spitalul Slatina după incendiul petrecut în Secția Psihiatrie

În urma incendiului declanșat la parterul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgențe Slatina, Direcția de Sănătate Publică Olt a inițiat o acțiune de control imediat după producerea evenimentului, transmite DSP.

Acțiunea de verificare are scopul identificării unor disfuncționalități din punct de vedere igienico-sanitar și de organizare a activității, care ar fi putut concura la producerea  evenimentului, spun oficialii instituției.

Deocamdată, accesul în incinta secției este interzis echipei de control a DSP Olt, echipele de cercetare ale pompierilor și polițiștilor fiind în investigare și evaluare la fața locului.

Pentru completarea acțiunilor de control, DSP Olt a solicitat Spitalului Slatina accesul la o serie de documente medicale, care să vină în sprijinul facilitării stabilirii unor concluzii obiective și pertinente, în limitele de competență a celor de la Sănătate Publică.

Un incendiu a izbucnit, miercuri la amiază, la Secția de Psihiatrie a Spitalului  Slatina. Zeci de pacienți au fost evacuați, iar la fața locului intervin pompierii.

Potrivit Managerului Spitalului Județean Slatina, Dan Stana, nu există victime în urma incendiului. Acesta a declarat că incendiul a fost provocat de un pacient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here