VIDEO/ Polițiștii de la Protecția Animalelor Olt au intrat în pâine. Oamenii legii, puși pe jar de o pisică

În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini, în care este prezentată o pisică ce pare a fi vătămată, polițiștii din Olt au efectuat verificări.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu, ieri, și au efectuat verificări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„Cu această ocazie a fost identificată persoana care a realizat filmarea, respectiv o femeie, în vârstă de 34 de ani, domiciliată în localitatea Drăghiceni.

La fața locului au fost găsite patru animale, un câine și trei pisici, inclusiv pisica ce apare în imagini, care au fost evaluate medical de către medicul veterinar din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, stabilindu-se că sunt bine întreținute și fără a prezenta urme de violență”, a declarat Cristian Grigorescu, reprezentantul Poliției Olt.

Poliţiştii continuă verificările în conformitate cu prevederile Legii nr. 205 din 2004, privind protecția animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here