Polițiștii din Olt au făcut prăpăd în weekendul de Florii. Peste 900 de amenzi și zeci de permise reținute

Prăpăd în urma razie cu ocazia Floriilor. În acest sfârșit de săptămână, pentru ca Duminica de Florii să fie sărbătorită în siguranță, polițiștii olteni s-au aflat la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, aplicâns aproape 1000 de amenzi. S-au reținut și zeci de permise.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 949 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 291.008 lei.

„Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 66 de permise de conducere, fiind retrase şi șapte certificate de înmatriculare”, tranmsite IPJ Olt.

De asemenea, au fost constatate 24 de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, 10 fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, nouă pentru conducere fără permis şi cinci pentru alte abateri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here