Trei șoferi din Olt, depistați beți criță la volan. Printre ei, un tânăr cu alcoolemie de 1 mg/l

Mai mulți șoferi din Olt au fost depistați, zilele trecute, în timp ce se aflau băuți la volan.

Este vorba de, mai exact, trei șoferi, din Caracal, Tia Mare și Dobrosloveni, toți având o alcoolemie mare.

„La data de 24 aprilie a.c, pe raza municipiului Caracal, a fost depistat un bărbat, de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, ieri, pe raza oraşului Corabia, a fost depistat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Tia Mare, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„La data de 25 aprilie a.c., pe raza comunei Dobrosloveni, a fost depistat un bărbat, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a deţine permis de conducere”, se mai arată în comunicat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here