A ieșit pe picioarele ei dintr-un BMW în flăcări după ce a intrat cu 150 km/h într-un cap de pod și s-a rostogolit pe câmp

O șoferiță din Suceava a ieșit pe picioarele ei dintr-un BMW în flăcări, după ce a intrat cu 150 km/h într-un cap de pod și s-a rostogolit apoi pe câmp. Femeia s-a ales doar cu niște vânătăi și o stare de șoc.

O femeie de 42 de ani din localitatea suceveană Dumbrăveni s-a ales sâmbătă doar cu niște vânătăi și o stare de șoc după ce, din cauza vitezei excesive și a altor preocupări la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod la 150 km/h, scrie Monitorul de Suceava.

Mai mult, BMW-ul 320D s-a rostogolit după impactul extrem de violent pe câmp, apoi a luat foc, dar șoferița a ieșit pe picioarele ei in mașina în flăcări.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu o contuzie prin accident, fără probleme deosebite. Conducătoarea auto a fost verificată cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here