O femeie din Botoșani dispărută în urmă cu trei zile, găsită carbonizată pe un câmp/ FOTO

Cadavrul carbonizat al unei femei de 43 de ani a fost descoperit, luni, pe raza localităţii Tudora, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, femeia a dispărut de la domiciliu pe 23 aprilie, iar a doua zi familia a anunţat Poliţia, care a declanşat căutările. Cadavrul acesteia a fost identificat la aproximativ opt kilometri de locuinţă.

Oficialii IPJ susţin că principala ipoteză cu privire la cauza decesului femeii este sinuciderea.

“Femeia a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanţă de aproximativ opt kilometri de locuinţa sa. Corpul acesteia era carbonizat. Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis un act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele”, a afirmat Nenişcu.

Pentru căutarea femeii au fost mobilizaţi peste 30 de poliţişti, jandarmi, angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi voluntari.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here