Acasă Național Viorica Dănci...

Viorica Dăncilă a renunțat la politică. Cu ce se ocupă acum fostul premier

Sursa foto: romaniatv.net
După eșecul de la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a renunțat complet la viața politică. Acum, fostul premier se declară mulțumită de tot ceea ce trăiește și a vorbit despre domeniul în care activează în prezent.

Cu ocazia zilei sale de nume, Viorica Dăncilă a vorbit în cadrul emisiunii ”News Magazine”, de la Antena 3.  Fostul premier susține că va rămâne o persoană activă însă nu în lumea politică.

Mai exact, Viorica Dăncilă susține că se ocupă cu mediul de afaceri și este detașată de partea politică.

”Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.” a spus Viorica Dăncilă, după ce a fost întrebată ”Ce mai face Viorica Dăncilă?”.

Totodată, fostul premier a mai subliniat faptul că nu are în plan deocamdată să se mai întoarcă în politică.

”Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a mai spus Dăncilă.

De menționat este faptul că, Viorica Dăncilă a demisionat din fruntea PSD, după eșecul de la alegerile prezidențiale. Tootdată, deși aceasta trebuia să candideze pentru un loc de parlamentar în județul Teleorman, ea a fost exclusă de pe listele PSD.

În anul 2019, Viorica Dăncilă a candidat pentru alegerile prezidențiale, după ce a fost aleasă de PSD drept candidat. Ea a fost votată de Biroul Politic Național și i-au lipsit doar 2 voturi până la unanimitate, însă pierderea alegerilor a făcut-o să renunțe la partidul din care făcea parte.

Imediat după acest eveniment nefericit, Dăncilă a organizat o ședință CEx, care a durat mai bine de șase ore. La vremea respectivă, fostul premier declara că a înțeles dorința de resetare a partidului și de asumare a responsabilității pentru rezultatul alegerilor.

Odată cu demisia ei din PSD, fostul premier nu a mai fost văzut o bună parte din timp pe scena politică, iar potrivit declarațiilor sale, nici nu are de gând să mai revină prea curând.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here