Oameni atacați pe stradă de un câine Pitbull. Proprietarul a fost amendat

Proprietarul unui câine periculos a fost amendat de jandarmi, după ce câinele acestuia se plimba liber pe o stradă din orașul Năsăud. Câinele din rasa Pitbull a atacat mai mulți trecători, dar și un alt câine. Proprietarul a fost amendat cu 1000 lei.

Potrivit Jandarmeriei Române, în această dimineață în jurul orei 09:00, când printr-un telefon la numărul unic pentru Apeluri de Urgență 112, jandarmii au fost sesizați despre prezența unui câine periculos și nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud.

Conform sursei citate, patrupedul care face parte din rasa Pitbull, era foarte agresiv și a atacat mai mulți trecători.

Jandarmii au intervenit la fața locului iar proprietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 500 de lei. Câinele nu a fost găsit imediat iar proprietarul a pornit în căutarea acestuia.

De asemenea, în jurul orei 11:30, la nici două ore distanță de prima intervenție, jandarmii erau anunțați din nou printr-un apel la 112, că un câine periculos se află liber pe stradă și că a mușcat un alt câine aflat cu stăpâna sa la plimbare.

La fața locului, jandarmii au intervenit din nou iar proprietarul a fost amendat cu încă 500 de lei, pentru lăsarea în libertate a patrupedului.

Totodată, jandarmii i-au pus în vedere proprietarului izolarea animalului, pentru ca acesta să nu mai constituie un pericol pentru trecătorii din zonă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here