Un bărbat beat a adormit la volanul mașinii într-o intersecție din Galați

Un bărbat beat a adormit la volanul mașinii care se afla într-o intersecție din orașul Galați. Potrivit martorilor oculari, mașina a stat nemișcată și a încurcat circulația auto aproximativ trei ore. Un șofer de autobuz a sunat la Poliție și agenții au reușit să-l scoată pe bărbat din mașină.

Incidentul s-a produs în apropierea Drumului de centură al orașului Galați. Mașina în care se afla bărbatul a stat nemișcată în apropierea intersecției ore întregi și a încurcat circulația, în special pe cea a autobuzelor.

Un alt șofer i-a anunțat pe polițiști și la fața locului a sosit un echipaj al Poliției Locale. Polițiștii locali l-au împiedicat pe bărbat să plece de la fața locului. Ulterior, acolo au ajuns și polițiștii de la cea mai apropiată secție a Poliției Naționale.

Împreună cu tatăl bărbatului chemat și el la fața locului, polițiștii au reușit să-l scoată pe bărbat din mașină. Bărbatul a fost încătușat deoarece era recalcitrant.

Șoferul care a adormit la volan are 39 de ani. Deoarece a provocat scandal, el a fost amendat de polițiști.

„A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat în varsta de 39 ani din localitatea Smârdan, județul Galați. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolui, întrucât martorii oculari, printre care și șoferii de autobuz au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineții. Barbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în baza Legii 61/1991, s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la fața locului și l-au luat acasă”, au explicat reprezentanții IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here