Sute de jandarmi, la datorie pentru siguranța oltenilor. Vor acționa și efective din Dolj

Sute de jandarmi vor acționa zilele următoare pentru a asigura siguranța și protecția cetățenilor.

La acțiuni vor lua parte peste 300 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, alături de polițiștii olteni și efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova sunt pregătiți pentru a face față solicitărilor din această perioadă.

„În zilele de 30 aprilie-03 mai a.c. efectivele de jandarmi, împreună cu celelalte forțe angrenate în asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică, vor acționa în toată zona de responsabilitate, pentru desfăşurarea într-un climat normal a manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului, precum și în zilele de 1 și 2 mai.

De asemenea, premergător zilelor Sfintelor Paști, jandarmii, împreună cu polițiștii vor desfășura activități de control și îndrumare pentru verificarea modului de respectare a  măsurilor de prevenire și răspândire a infecțiilor cu SARS-Cov-2, în zona piețelor, a târgurilor și a zonelor avizate sanitar veterinar de pe raza județului Olt, destinate sacrificării animalelor”, transmite Jandarmeria Olt.

Pentru această perioadă vor fi constituite subunități de intervenție care vor fi în măsură să intervină pentru soluționarea unor situații deosebite, inclusiv pentru luarea măsurilor legale împotriva organizatorilor și participanților la evenimente private interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here