„Un dar de Paște” – Campanie umanitară derulată de Episcopia Slatinei și Romanaților

Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților derulează, în această perioadă, în colaborare cu Liga Tinerilor Ortodocși Români – Filiala Olt, în toate parohiile din județul Olt, cea de-a III-a ediție a campaniei umanitare „Un dar de Paște”, pentru a veni în sprijinul persoanelor nevoiașe.

Campania a demarat la începutul acestei luni și se va încheia sâmbătă, 1 mai.

Organizatorii fac un apel la oameni să doneze produse de igienă (dezinfectanți, şampon, săpun, pastă de dinți etc.) și alimente neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, mălai, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume etc.).

Persoanele dornice de a se implica în această campanie pot face donații la fiecare biserică din județul Olt, sau chiar la Centrul Social al Episcopiei, situat în orașul vechi din Slatina, pe strada Grădiniței, nr. 1.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot lua legătura direct cu coordonatorul campaniei, preotul Constantin Aldea, la numărul de telefon 0733504019.

„Implicarea fiecăruia dintre noi poate aduce un dram de bucurie pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin”, se arată într-un comunicat al Episcopiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here