Drama unei familii din Vâlcea care şi-a pierdut într-un an ambii copii. Fata s-a spânzurat, băiatul a murit în accident

Doi părinți din Vâlcea au rămas fără ambii copii într-un singur an. Fata cea mare, Denisa, a fost găsită spânzurată într-o pădure, pe 15 mai 2020, iar fiul cel mic, de doar 4 ani, a murit în Vinerea Mare, victimă a unui accident de circulație, potrivit romaniatv.net.

Tragedia s-a petrecut la km 101, pe DN 65 C, unde copilul de 4 ani și mama lui au fost acroşaţi de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani din Râmnicu Vâlcea. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spital, dar după mai bine de o oră acesta a murit, din cauza rănilor suferite în accident.

Drama familiei Unchiaşu a început în urmă cu un an, când tatăl semnala dispariția fiicei sale, Denisa, în vârstă de doar 15 ani. Fata plecase pe 9 mai și după două zile tatăl a sunat la Poliție. Căutată zile în șir, adolescenta avea să fie descoperită spânzurată de un copac într-o pădure de pe dealurile de lângă Oteșani. Moartea fetei e încă învăluită în mister. Ea a plecat de acasă sub pretextul că se duce să-și cumpere o înghețată, dar nu s-a mai întors, după cum scrie adevărul.ro.

Vecina sa, o altă adolescentă cu care învăţa la aceeaşi şcoală, Liceul Constantin Brâncoveanu din Horezu, i-a propus să meargă împreună cu prietenul ei şi un alt amic, să se distreze. Se pare că acolo fata a băut, a fumat și a făcut striptease prin trapa unei mașini. Apoi a plecat cu un al treilea bărbat, de 40 de ani. Din acel moment a dispărut. Cel cu care a plecat a declarat ulterior că după ce s-au plimbat o oră cu mașina a lăsat-o pe fată în apropierea primelor case din sat. Anchetatorii au stabilit după zeci de ore de audieri și după autopsie că adolescenta s-a sinucis.

La un an distanță, familia Denisei trece printr-o nou suferință și se pregătește să-și înmormânteze băiețelul de doar 4 ani. Micuțul ar fi sărit în faţa maşinii, iar şoferul de 18 ani, încercând să evite coliziunea a lovit-o şi pe mama acestuia, chiar în fața casei lor.

Trupul neînsufleţit al băiețelului a fost adus acasă sâmbătă, 1 mai. Şi mama lui a suferit o serie de leziuni. S-a externat cu o mână şi un picior în ghips.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here