Cum a fost prins monstrul care și-a ucis soția de Paște. „Avea urme de sânge pe mână. Polițiștii i-au luat cuțitul pe care îl avea la el”

Bărbatul din Capitală, care și-a ucis soția cu brutalitate chiar în ziua de Paște, i-a anunțat pe vecini despre crima oribilă și apoi a plecat în oraș, a fost prins de polițiști după câteva ore.

Sindicatul Europol a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, că acesta era singur pe stradă, avea urme de sânge pe mână și avea asupra sa cuțitul „cu care cel mai probabil și-a savârșit fapta”.

Crima îngrozitoare s-a petrecut într-un bloc din cartierul Ferentari din București.

„În această după amiază în cartierul Ferentari, un bărbat şi-a omorât soţia într-un impuls de nervozitate şi cel mai probabil fiind sub efectul consumului de alcool. Fapta a fost sesizată la 112 de către un vecin căruia i s-a lăudat bărbatul că şi-a ucis soţia”, au explicat reprezentanţii Sindicatului Europol, într-o postare pe Facebook.

Poliţiştii de ordine publică au fost mobilizaţi, pentru a fi atenţi la câteva semnalmente generice despre fizionomia bărbatului, fără a exista indicii privind direcţia în care acesta a plecat.

„La câteva ore de la comiterea faptei, o patrulă de ordine publică de pe raza Secţiei 19, a observat un bărbat singur pe o stradă, care avea urme de sânge la mână. Poliţiştii l-au interceptat, l-au imobilizat, l-au deposedat de un cuţit pe care îl avea asupra sa, cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta şi l-au condus la unitatea de poliţie în vederea predării acestuia către Serviciul Omorului din cadrul Poliţiei Capitalei”, a adăugat sursa citată.

Potrivit Sindicatului Europol, în orele următoare, bărbatul va fi prezentat pentru reţinere şi ulterior se va solicita şi mandat de arestare.

Poliţia Capitalei anunţa că un bărbat a sunat la 112 pentru a sesiza că un vecin i-a spus că şi-a ucis soţia, după care a plecat.

”Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here