Oamenii legii din Olt au făcut RAVAGII în minivacanța de Paște. Amenzi de sute de mii de lei, aplicate în doar trei zile

Polițiștii din Olt au făcut ravagii în minivacanța de Paște. Au fost aplicate peste 700 de amenzi, în valoare de aproximativ 250.000 de lei.

Mai exact, în perioada 30 aprilie – 03 mai 2021, la nivelul județului Olt, aproximativ 250 de polițiști au acționat zilnic în locurile unde au avut loc slujbele religioase, în zonele cu aflux de persoane, precum şi pe principalele drumuri publice din județ, în contextul sărbătorilor pascale, Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Naţionale a Tineretului.

Astfel, polițiștii de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și cei din celelalte structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt au luat măsurile necesare pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice și rutiere. Totodată, polițiștii au urmărit respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei.

„Poliţiştii de ordine publică au acţionat, atât în patrule proprii, cât și în patrule mixte, cu jandarmi și polițiști locali, pentru prevenirea infracţiunilor stradale și au avut 379 de intervenții, dintre care 320 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 711 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 246.980 lei”, a transmis Poliția Olt.

Totodată, în urma activităților  întreprinse de polițiștii rutieri, au fost reținute 66 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here