Înregistrare şocantă. Directorul unui spital din Vâlcea, către o angajată: „Îți dau una în ochelari. Pe fie-ta o dau la albanezi”

Potrivit romaniatv.net, spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti din Vâlcea este în centrul unui adevărat scandal după ce în presă a apărut o înregistrare cu un schimb de replici şocant între managerul unităţii şi o angajată. Bărbatul o jigneşte şi o ameninţă pe angajată că îi dă fiica „la albanezi”.

Dialogul, publicat de Ziarul de Vâlcea, îl are în prim plan pe directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, care înjură și amenință într-un mod greu de reprodus, o angajată a unităţii medicale.

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars acasa, vrei sa-ti dau doua dupa cap? Iti dau una in ochelari, iti zboara fata. Handicapato! Baga-ti mintile in cap, ca te joc in picioare!

Angajata Spital: Sa-mi spuneti de ce ma jucati in picioare?

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: De ce te joc?

 Angajata Spital: Sa nu dati in mine! (se aude un zgomot, posibil de la o lovitura…)

 Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars jigodia dracu!  Si pe Mustata il… si pe fie-ta o dau la albanezi, sa ti-o f…

Angajata Spital: Vai de capul meu…

Contactat de gazetavalceana.ro, directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, a recunoscut dialogul: „Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuție mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here