Dani Oțil face pasul cel mare. Decizia luată de prezentatorul tv

Vești bune pentru fanii lui Danți Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu. Cei doi au decis să facă pasul cel mare și fac eforturi mari pentru a se căsători cât mai repede. Prezentatorul tv a împărtășit marea veste cu fanii săi, ba chiar le-a cerut și o părere.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc după doi ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul tv. Acesta le-a povestit fanilor săi că a început deja să facă rost de toate documentele necesare pentru căsătorie, însă unora nici măcar nu le înțelege rostul.

Mai exact, Dani Oțil susține că nu înțelege de ce are nevoie de analize pentru a face nunta, în condițiile în care multe persoane se căsătoresc chiar dacă sunt bolnave.

„M-am mai lungit de un cm. Vreau să ma însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: Certificat de naștere, nu am înțeles de ce iți trebuie analize. Uite cati bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

De menționat este faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au întors recent dintr-o mini vacanță petrecută în Dubai. Cei doi au plecat în conediu alături de două colege ale vedetei, iar imediat ce au ajuns în țară, prezentatorul de la Antena 1 a și început să alerge pentru toate documentele necesare pentru căsătorie.

Decizia de a se căsători vine la doar câteva săptămâni după ce cuplul a anunțat că va avea un copil. Totodată, recent, iubita lui Dani Oțil, a anunțat și sexul bebelușului lor, pe rețelele de socializare. „Cu băieții mei”, a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina de Instagram într-o imagine în care logodnicul său îi ține mâna pe burtica deja frumos bombată.

Amintim faptul că, la finalul lui 2019, dup o vacanță petrecut în Mexic, Dani Oțil i-a pus inelul de logodnă pe deget Gabrielei Prisăcariu, după doar un an de relație, ea fiind singura persoană cu care Oțil s-a afișat după separarea de Mihaela rădulescu.

La rândul ei, Gabriela Prisăcariu a precizat că cererea în căsătorie a fost un moment frumos din toate punctele de vedere.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii“, a declarat Gabriela Prisăcariu, anul trecut.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here